Budapest bank

Felhívom a Budapest Banknál hitellel rendelkező tagjaink figyelmét, hogy egy tagunk panasza nyomán a banknál folytatott kivizsgálás eredménye szerint a Budapest Bank legalább egy alkalommal téves számláról vont le hiteltörlesztést, magyarán valaki tartozását mással fizettették ki. Fontolgatjuk, hogy az ügyben közös vizsgálatot kezdeményezünk a bank pénzügyi felügyeletét ellátó hatóságnál (PSZÁF).Erre akkor kerítünk sort, ha bebizonyosodik,…

By.

min read

Megosztás

Felhívom a Budapest Banknál hitellel rendelkező tagjaink figyelmét, hogy egy tagunk panasza nyomán a banknál folytatott kivizsgálás eredménye szerint a Budapest Bank legalább egy alkalommal téves számláról vont le hiteltörlesztést, magyarán valaki tartozását mással fizettették ki.

Fontolgatjuk, hogy az ügyben közös vizsgálatot kezdeményezünk a bank pénzügyi felügyeletét ellátó hatóságnál (PSZÁF).Erre akkor kerítünk sort, ha bebizonyosodik, hogy nem egyszeri hibáról van szó. Emiatt kérlek benneteket, akinek ilyen hitele van nézze át, ha kell számolja át a törlesztéseit és a hitelszámlájának egyenlegét, amennyiben a fent leírtakhoz hasonló esetet fedeztek fel, soron kívül vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.