Szombati ügyfélfogadás

Kedves Tagjaink! Többen jeleztétek számunkra, hogy a hétköznapokon munka és család mellett nincs lehetőségetek arra, hogy ügyfélfogadásunkra eljöjjetek, illetve a heti rendszerességű szerda esti klubrendezvényen részt vegyetek. Ezért megoldottuk, hogy a szombati napokon is tudjunk fogadni titeket. Székhelyünkön szombaton a bérbeadó társasház szabályzata miatt erre nincs lehetőség, de kibéreltünk egy irodahelyiséget minden héten szombaton Budapesten…

By.

min read

Megosztás

Kedves Tagjaink! Többen jeleztétek számunkra, hogy a hétköznapokon munka és család mellett nincs lehetőségetek arra, hogy ügyfélfogadásunkra eljöjjetek, illetve a heti rendszerességű szerda esti klubrendezvényen részt vegyetek. Ezért megoldottuk, hogy a szombati napokon is tudjunk fogadni titeket. Székhelyünkön szombaton a bérbeadó társasház szabályzata miatt erre nincs lehetőség, de kibéreltünk egy irodahelyiséget minden héten szombaton Budapesten a Nagy Diófa utcában, a VII. kerületben.

Az irodaház alatti parkolóban helyet nem tudtunk szerezni mert már teljesen foglalt, de szombaton az utcán ingyen lehet parkolni és a hely tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Kérésünk az, hogy mindenki előre jelentkezzen be az ügyfélfogadásra az info@nesze.org vagy a jog@nesze.org címen attól függően, hogy általános szakszervezeti vagy jogi kérdése, problémája van. Kérjük továbbá, ha lehetséges, az üggyel kapcsolatos iratanyagokat (ha vannak) scannelve a fenti email címekre vagy faxon a NESZE fax számára legalább két nappal az időpont előtt küldjétek meg, hogy tisztviselőink, jogászaink fel tudjanak készülni az ügyben és minél hatékonyabb legyen az ügyfélfogadás. Segítségeteket előre is köszönjük, a szabályok miatt megértéseteket kérjük, de tisztviselőink is emberek és szeretnénk a szombatjukból csak annyi időt elvenni, ami a tagság érdekében szükséges.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.