TB külföldön?

Felhívjuk külföldön dolgozó tagjainknak a figyelmét, hogy nem feltétlenül szükséges az adott ország társadalombiztosítójánál TB jogviszonyt létesíteniük. Sok esetben olcsóbban azonos körű térítésmentes szolgáltatást érhetnek el, mint a helyben biztosított személyek, ha itthon rendelkeznek TB jogviszonnyal vagy egyedi TB szerződést kötnek (utóbbi esetén a biztosítottság ára havi kb. 6000 forint) és ahhoz kiváltják az egész…

By.

min read

Megosztás

Felhívjuk külföldön dolgozó tagjainknak a figyelmét, hogy nem feltétlenül szükséges az adott ország társadalombiztosítójánál TB jogviszonyt létesíteniük.

Sok esetben olcsóbban azonos körű térítésmentes szolgáltatást érhetnek el, mint a helyben biztosított személyek, ha itthon rendelkeznek TB jogviszonnyal vagy egyedi TB szerződést kötnek (utóbbi esetén a biztosítottság ára havi kb. 6000 forint) és ahhoz kiváltják az egész EU területére érvényes, ún. „kék” EU-s TAJ kártyát. Akinek van konkrét államra vonatkozó, kérdése, forduljon hozzánk bizalommal, utánajárunk hol éri meg neki jobban.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.