A tagfelvétel holnaptól egy időre lezárul

Kedves Leendő Tagjaink, Tisztelt Látogatók! Tájékoztatunk benneteket, hogy 2013.03.20 00:00 órától új belépőt nem veszünk fel. Rövidesen ugyanis taggyűlés kerül összehívásra és a meghívó kiküldése és a taggyűlés megtartása közben nem veszünk fel újabb tagot (erre a taggyűlés jogszabályok és az alapszabály szerinti lebonyolítása, valamint határozatképességének biztosítása miatt van szükség). A tagfelvétel taggyűlés utáni folytatásáról…

By.

min read

Megosztás

Kedves Leendő Tagjaink, Tisztelt Látogatók! Tájékoztatunk benneteket, hogy 2013.03.20 00:00 órától új belépőt nem veszünk fel. Rövidesen ugyanis taggyűlés kerül összehívásra és a meghívó kiküldése és a taggyűlés megtartása közben nem veszünk fel újabb tagot (erre a taggyűlés jogszabályok és az alapszabály szerinti lebonyolítása, valamint határozatképességének biztosítása miatt van szükség). A tagfelvétel taggyűlés utáni folytatásáról a taggyűlés fog dönteni, mivel a NESZE mindig elsősorban tagjai érdekét képviseli.

A fenti időpont előtt postára adott, faxon vagy emailben elküldött belépési nyilatkozatokat küldőket – amennyiben a feltételeknek megfelelnek – felvesszük.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.