Csatlakozzon hozzánk

Kik lehetnek tagjaink? Rendes tagunk lehet bárki, aki munkaviszonnyal rendelkezik. Országos, munkahelyfüggetlen szakszervezet vagyunk. Ha a munkahelyeden nincs elég tettre kész személy, hogy szakszervezetet hozzanak létre, avagy féltek a munkáltató „haragjától”; de jogaitokat mégis szeretnétek érvényesíteni – a legjobb helyen jártok! Mi szolgáltatásaink részeként névtelenséget biztosítunk tagjainknak, munkáltatód nem fog tudni szakszervezeti tagságodról. Miért érdemes hozzánk csatlakozni?…

By.

min read

Megosztás

Kik lehetnek tagjaink?

Rendes tagunk lehet bárki, aki munkaviszonnyal rendelkezik. Országos, munkahelyfüggetlen szakszervezet vagyunk. Ha a munkahelyeden nincs elég tettre kész személy, hogy szakszervezetet hozzanak létre, avagy féltek a munkáltató „haragjától”; de jogaitokat mégis szeretnétek érvényesíteni – a legjobb helyen jártok! Mi szolgáltatásaink részeként névtelenséget biztosítunk tagjainknak, munkáltatód nem fog tudni szakszervezeti tagságodról.

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

Tagdíjunk – mindössze havi 1000 forint – adóalap csökkentő tényező! Szervezetünk könyvelője elkészíti azon tagjai adóbevallását, akik nem szeretnék például, hogy a munkáltatója észrevegye a „Szakszervezeti hozzájárulás” rubrikát.

Jogsegélyszolgálatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll tagjainknak.

Igen, valóban!

Bármikor felhívhatja a Szakszervezet tisztviselőit tanácsért, és nem kell a költségek miatt aggódnia!

Ha szeretne egy biztonságot nyújtó ügyvédi hátteret, egy elszánt és tapasztalt csapatot a háta mögött tudni, csatlakozzon hozzánk!

Mit kell tennie, ha a szervezetünk tagja szeretne lenni?

Mi sem egyszerűbb ennél. Oldalunkról letölthető és átolvasható az alapszabályunk. Amennyiben elnyeri a tetszését, innen letöltheti belépési nyilatkozatunkat is.
A Belépési nyilatkozat egy kitölthető *.*pdf fájl, ezért kérjük minden kedves leendő tagunkat, hogy számítógéppel töltse ki, és már kitöltve nyomtassa ki, hogy aláírva tudja eljuttatni elérhetőségeink valamelyikére.
A kitöltött belépési nyilatkozatát eljuttathatja az alábbi helyekre:
– postacímünkre: 1089, Budapest, Orczy út 6. 2.emelet, 202 iroda,
– scannelve e-mailen az info@nesze.org címre 

NESZE Szakszervezet – Egy új kezdet! Egy új generáció! Te vagy a mi sikerünk mércéje!

 

 

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.