Szabadidős program: Az acélember

Kedves Olvasóink! Kellemes szabadidős kikapcsolódásnak ígérkezik, az idei évben megérkezett szuper költségvetéssel és rengeteg Oscar Díjassal készült szuper produkció, Az acélember. Ajánljuk mindenkinek, hisz digitális 3D-ben lenyűgöző látványt nyújt a film. Erre a legjobb garancia az a Zack Snyder aki többek között a nagysikerű 300, a Watchmen és Az őrzők-et is alkotta. A a produceri feladatokat…

By.

min read

Megosztás

Kedves Olvasóink!
Kellemes szabadidős kikapcsolódásnak ígérkezik, az idei évben megérkezett szuper költségvetéssel és rengeteg Oscar Díjassal készült szuper produkció, Az acélember.

Ajánljuk mindenkinek, hisz digitális 3D-ben lenyűgöző látványt nyújt a film. Erre a legjobb garancia az a Zack Snyder aki többek között a nagysikerű 300, a Watchmen és Az őrzők-et is alkotta. A a produceri feladatokat a Batman-trilógiával a világ legsikeresebb filmesévé vált Christopher Nolan vállalta. Clark Kent és Superman kettős szerepét Henry Cavill játssza.

Minden olvasónknak, kellemes kikapcsolódást kívánunk! Ne feledjétek, a hétvége a családé! Érdemes magunkra szánni ezt a kis szabadidőt!

Hivatalos Trailer:

 

További infó: port.hu

 

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.