Joghallgatók figyelem! A NESZE pályázatot hirdet!

Kedves Joghallgatók! Szeretettel várunk benneteket egy olyan környezetbe ahol valóban értékes gyakorlati tapasztalatokat szerezve, az élet minden területén fellelhető jogi esetekkel találkozhattok. Jogsegélyszolgálatunknál belemélyülhettek polgári peres, büntető peres, váló peres, munkaügyi peres ügyekbe is, a polgári perek közül különösen kiemelném a devizahiteles pereket.  Amennyiben szeretnél  egy olyan helyen gyakorlatot szerezni, ahol rengeteg tapasztalatot szerezhetsz, amelyeket később…

By.

min read

Megosztás

Kedves Joghallgatók!

Szeretettel várunk benneteket egy olyan környezetbe ahol valóban értékes gyakorlati tapasztalatokat szerezve, az élet minden területén fellelhető jogi esetekkel találkozhattok. Jogsegélyszolgálatunknál belemélyülhettek polgári peres, büntető peres, váló peres, munkaügyi peres ügyekbe is, a polgári perek közül különösen kiemelném a devizahiteles pereket. 

Amennyiben szeretnél  egy olyan helyen gyakorlatot szerezni, ahol rengeteg tapasztalatot szerezhetsz, amelyeket később az egyetemen és a munkádban is kamatoztathatod, akkor jelentkezz nálunk.

Rövid fényképes önéletrajzodat küldd el a jog@nesze.org  emailcímre. Az ezt követő személyes interjú után értesítünk a pályázat sikerességéről.

Bővebben érdeklődni a 06 20 327 5119 -es telefonszámon lehet.

Tisztelettel:

NESZE Elnöksége

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.