Vetélkedő és kalandtúra a Normafánál!

Kedves érdeklődők, sportolni, túrázni vágyók!  A NESZE szeretettel vár mindenkit Július 27-én egy könnyed kis túrára a Normafához. Amennyiben szeretsz túrázni, sportolni, szereted a meglepetéseket és a vetélkedőket akkor itt a helyed közöttünk. Napi program: A Széll Kálmán téren 9:30-kor a 21/A busznál találkozó. A 21/A busszal a Normafáig megyünk, majd a Normafánál 5 fős…

By.

min read

Megosztás

Kedves érdeklődők, sportolni, túrázni vágyók! 
A NESZE szeretettel vár mindenkit Július 27-én egy könnyed kis túrára a Normafához. Amennyiben szeretsz túrázni, sportolni, szereted a meglepetéseket és a vetélkedőket akkor itt a helyed közöttünk.

Napi program:

A Széll Kálmán téren 9:30-kor a 21/A busznál találkozó. A 21/A busszal a Normafáig megyünk, majd a Normafánál 5 fős csapatokra osztva elindulunk a kék túra útvonalon a János hegyi kilátóhoz. Onnan a piros túraútvonalon vissza a Normafáig. 

Az induláskor minden csapat egy kérdőívet kap a megfejtendő kérdésekkel, melyekre a csapattagoknak kell válaszolniuk a túra folyamán.  A kitöltött kérdőívet a túra végén a csapatok leadják a szervezőknek és az első három csapat mely a legtöbb pontot szerzi, díjat kap.

Eredményhirdetés után Árpád kori fegyverzet és viselet bemutató.

A bemutatót Dr. Hidán Csaba régész történész tartja, az Aranyszablya történelmi vívóiskola vezetője.

A bemutató után szalonna, saslik sütés, valamint szabadtéri sportok, foci, röplabda, tollas labda, stb.

Kérünk mindenkit, hogy sporteszközt hozzon magával!

Részvételi díj:   1000 forint/fő  (10 éves kor alatt ingyenes) 
Jelentkezési és befizetési határidő: Július 20.
A részvételi díj a túra végén lévő étkezést, valamint a szervezést fedezi.

A szakszervezet tagjait megkérjük, hogy a részvételi díjat a szervezet számlájára utalják át, a közlemény rovatba írják bele a tagszámukat illetve azt, hogy: „kirándulás

Akik nem tagjaink, azok személyesen fizethetnek be a Budapest, 7. kerület, Erzsébet körút 51-ben, az irodánkban, telefonon egyeztetett időpontban.

Bővebb infó a 06 70 407 5430-as telefonszámon, illetve az info@nesze.org e-mail címen.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.