Kedves Olvasóink! Tisztelt NESZE TAGSÁG!

Szervezeti adat- és tagdíj egyenleg egyeztetés! Kedves Olvasóink és NESZE Tagok! Az elmúlt hetekben tapasztalhattátok, hogy tisztviselőink felkerestek titeket, elérhetőségeitek valamelyikén. Ennek egyszerű oka, hogy fél év alatt a tagok adatai változnak, és nem mindenkinek jut eszébe, hogy a sok bejelentés mellett, még nálunk is módosítsa elérhetőségeit (e-mail cím, lakcím, levelezési cím, tagszám). Sajnos ebből…

By.

min read

Megosztás

Szervezeti adat- és tagdíj egyenleg egyeztetés!

Kedves Olvasóink és NESZE Tagok!

Az elmúlt hetekben tapasztalhattátok, hogy tisztviselőink felkerestek titeket, elérhetőségeitek valamelyikén.

Ennek egyszerű oka, hogy fél év alatt a tagok adatai változnak, és nem mindenkinek jut eszébe, hogy a sok bejelentés mellett, még nálunk is módosítsa elérhetőségeit (e-mail cím, lakcím, levelezési cím, tagszám).

Sajnos ebből kifolyólag a tagdíj lekönyvelése is nehézségekbe ütközhet. Ezért kérünk titeket, mindig figyelmesen adjátok meg tagszámotokat, utalásnál és befizetésnél is.

Kérünk titeket, az adat és tagdíj egyeztető levelünk pontos és figyelmes elolvasására, mert elsőre nem tűnhet minden egyértelműnek. Viszont a benne levő adatokat mindenképpen ellenőrizni kell, hogy helytállóak e?

Ezen egyeztetésről mindenképpen várjuk visszajelzéseteket, legfőképpen ha hiba található benne a saját ismereteitek, nyilvántartásotok szerint is!

A közeljövőben, ismételten tájékoztatunk titeket az ORSZÁGOSAN, rengeteg elfogadó helyen kedvezményt biztosító tagkártyával kapcsolatosan is!

Várjuk leveleiteket, észrevételeiteket, ötleteiteket és javaslataitokat!

Tisztelettel:

A NESZE Csapata

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.