A NESZE ORSZÁGOS ÉS NEMZETKÖZI TELEFON SZOLGÁLTATÁSA MEGÚJÚLT

KEDVES TAGTÁRSAINK! Örömhírrel szolgálhatunk a mai napon nektek! Öt, igen kedvező csomagot sikerült nagyon kedvező áron kialakítanunk számotokra, melyek akár kombinálhatóak is. Rejtett költségek pedig nincsenek, ami a legfontosabb. Elmondhatjuk, hogy így tovább csökkentjük tagjaink havi kiadásait is. Mostantól, ha eddig 20.000Ft nagyságrendben telefonáltál és alig beszéltél a hónapban, akkor most pár ezer forintból ezt…

By.

min read

Megosztás

NSZ Flotta djai 2016 vtl

KEDVES TAGTÁRSAINK!

Örömhírrel szolgálhatunk a mai napon nektek!

Öt, igen kedvező csomagot sikerült nagyon kedvező áron kialakítanunk számotokra, melyek akár kombinálhatóak is. Rejtett költségek pedig nincsenek, ami a legfontosabb. Elmondhatjuk, hogy így tovább csökkentjük tagjaink havi kiadásait is.

Mostantól, ha eddig 20.000Ft nagyságrendben telefonáltál és alig beszéltél a hónapban, akkor most pár ezer forintból ezt meg fogod úszni. Természetesen vállalkozó és céges partnereinkre is gondoltunk és számukra is létrehoztunk nagyon kedvező, akár 6,7 Ft/ Perc díjszabású, másodperc alapú gsm szolgáltatást.

Számod hordozható, ha nem köt a hűség. Nincsenek trükkös apróbetűk! 

Amennyiben szeretnél tájékoztatást kérni jelenleg rendelkezésre álló 5 csomagunkról, akkor nem kell mást tenned, mint fel kell hívnod munkaidőben az alábbi számot: +36317811640, vagy keress fel minket az irodánkban!

A kedvezményes Telefon flottalehetőség, CSAK A NESZE TAGSÁG SZÁMÁRA érhető el!

Ha megtetszett a gsm szolgáltatásunk, de még nem vagy tag akkor katt ide!

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.