HÍREK – 2014.02.01. NESZE Taggyűlés

Tájékoztatás a NESZE Taggyűléséről!   Kedves Olvasóink! A tegnapi napon, sikerrel lezajlott a NESZE Taggyűlése. Ezen jeles eseményen, elfogadásra került a szervezet Tagdíjfizetési szabályzata is melyről olvashattatok már korábbiakban, ez a szabályzat 1/1/2014/NT Határozat számon lett rögzítve. A Tagdíjfizetési szabályzat, a tegnapi nappal, a Taggyűlés szavazatával egy időben hatályba is lépett. Ezért kérjük tagjainkat, hogy…

By.

min read

Megosztás

nesze_logo_uj

Tájékoztatás a NESZE Taggyűléséről!

 

Kedves Olvasóink!

A tegnapi napon, sikerrel lezajlott a NESZE Taggyűlése. Ezen jeles eseményen, elfogadásra került a szervezet Tagdíjfizetési szabályzata is melyről olvashattatok már korábbiakban, ez a szabályzat 1/1/2014/NT Határozat számon lett rögzítve.

A Tagdíjfizetési szabályzat, a tegnapi nappal, a Taggyűlés szavazatával egy időben hatályba is lépett. Ezért kérjük tagjainkat, hogy figyelmesen olvassák el, és ha valamit nem értenek, akkor nyugodtan tegyenek fel kérdéseket számunkra.

Ugyanakkor elfogadásra kerültek a szervezet szabadidős programjai is, melyek közül kiemelnénk a Túra lehetőségeket.

Túrázó kedvű tagjainknak az első állomás a Pilis Túra lesz februárban. Mindenkit időben fogunk tájékoztatni az indulás helyéről és idejéről.

A továbbiakban fontos eseményekről is szavazott a tisztelt Taggyűlés, mint a két tagozat, Tagozatvezetőjének személyéről is.

A Közlekedési tagozat vezetőjének személyéről, valamint a KKV és Ügyvezetői tagozatunk vezetőjének személyéről.

A gyűlés végén az Egyéb pontban kerültek terítékre fontos kérdések még, melyekre maradéktalan választ kaptak a megjelent Tagok. A gyűlésről készült jegyzőkönyvet, tagjaink számára, amennyiben kérik eljuttatjuk.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki megjelent.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.