A NESZE állásfoglalása a Postai dolgozók helyzetével kapcsolatban

Kedves Tagtársak és Olvasóink!   Az elmúlt napokban hírek reppentek fel arról, hogy tömeges elbocsájtás lesz a Postánál

By.

min read

Megosztás

nesze_logo_uj

Kedves Tagtársak és Olvasóink!

 

Az elmúlt napokban hírek reppentek fel arról, hogy tömeges elbocsájtás lesz a Postánál

és ezt oly módon akarja a Posta Zrt. végrehajtani, hogy a dolgozóknak az elbocsájtási papírokat közös megegyezéssel állítja ki. Ha, és amennyiben tehetitek, akkor NE írjátok alá a közös megegyezést, hiszen azzal elestek a JOGOS JÁRANDÓSÁGAITOKTÓL! Ez nem kevés pénz is lehet!

Arról is szólnak a folyosói pletykák, hogy a Honvédelmi Minisztérium és a Posta Zrt. között, olyan megállapodás van, hogy a leszerelt szerződéses honvédokat, vagy kiszolgálta bakákat a Posta Zrt. átveszi.

Ez ügyben a szervezetünk informálódni fog a HM.-nél, hogy ez valóban így van e. Amennyiben igen, akkor ez egy sajnálatos bújtatott kiszervezés, ami miatt bírósági pert fogunk kezdeményezni, minden egyes károsult tagunk esetében.

Ne csüggedjetek, hiszen a NESZE eddig is kiállt a postai alkalmazottakért (hovatartozástól függetlenül) és ezután is kifog!

Ha akarjátok, mi meg tudunk védeni titeket, hisz függetlenek vagyunk! 

Mi magabiztosan léptünk fel eddig is a bíróságon ügyetekben és ezután is rendíthetetlenül lépünk fel a kollégáitok pótlékának ügyében is!

Perben állunk a sofőrjeitekért a munkaügyi bíróságon! Akik már nálunk tagok, nem kell félniük, megvédjük őket, hiszen nálunk minden egyes tag kilétét titokban tartjuk!

Nem kerülhettek hátrányba a munkahelyeteken a tagságotok miatt, hiszen erről semmilyen tudomást nem fog szerezni a munkáltatótok. Ő csak a tisztviselőket fogja látni, senki mást!

 

Most itt az idő! Választhattok! 

A kezetekbe vehetitek sorsotok irányítását!

Jól gondoljátok meg mit tesztek!

 

Aki kimarad tagságunk soraiból, elveszti a legkisebb lehetőséget is arra, hogy valaha is tisztességes munkahelyen, tisztességes bérért dolgozzon! Nem kap rá lehetőséget, hogy jogot formálhasson  az őt jogosan megillető pótlékainak kamatos kamattal való kifizetésére!

Tisztelettel:

Bajzik Tamás

Elnök

NESZE – Nemzeti Szakszervezet a

Dolgozókért, Aktívakért és Pártfogoltakért

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.