Eredményesen zajlott a postások tájékoztatása

Kedves Tagtársak, Olvasóink!   Tegnapi napon 13 órai kezdettel megtartásra került a napokban kihirdetett, munkavállalói tájékoztató. Külön öröm volt számunkra, hogy bár a NESZE nagyterme elég nagy befogadó képességgel rendelkezik, nem fértek be a terembe a hallgatóság tagjai. Így körülbelül 230-an, 240-en lehettek az érdeklődök (a nagyterem 200 fő befogadására képes).

By.

min read

Megosztás

posta

Kedves Tagtársak, Olvasóink!

 

Tegnapi napon 13 órai kezdettel megtartásra került a napokban kihirdetett, munkavállalói tájékoztató.

Külön öröm volt számunkra, hogy bár a NESZE nagyterme elég nagy befogadó képességgel rendelkezik, nem fértek be a terembe a hallgatóság tagjai. Így körülbelül 230-an, 240-en lehettek az érdeklődök (a nagyterem 200 fő befogadására képes).

 

A dolgozók több problémát is felvetettek, melyek érintették a munkáltatótól való szervezeti függetlenség, a névtelenség biztosítását a szakszervezeti tagság részére, az óra elszámolás, leépítések körét.

Ezen kérdés csoportokban mind rendre megnyugtató és egyben kielégítő válasszal tudtunk szolgálni a jelenlévőknek, így nem is csoda hogy a nyomtatóból kifogyott a maradék papír is a belépési szándékot jelzők miatt a tájékoztató után.

Ezt követően a NESZE Elnöksége a Posta Tagozat mb. vezetőjével kiértékelte a tájékoztató eredményességét, megvitatta a további intézkedések szükségességét, hivatali szervek irányába történő jelzések megtételének sürgősségét is.

További kérdéseiteket várjuk szeretettel, és irodánkban is várunk minden érdeklődőt!

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.