A NESZE Elnöksége elismerő oklevelet adott át

KEDVES TAGJAINK!TISZTELT OLVASÓINK!   2014.Szeptember 08.-án, Szent Adorján Napja alkalmából (aki a katonák, a börtönőrök, hóhérok, kovácsok, követek, valamint a hirtelen halál védőszentjeként tisztelnek évszázadok óta, sőt a pestis ellen is kérték közbenjárását) elismerés átadására került sor a NESZE Nagytermében.   A NESZE Tudományos Tanácsának mb. Elnöke – Dr. Frigyer László, méltatta az ünnepélyesség és…

By.

min read

Megosztás

tads 1

KEDVES TAGJAINK!TISZTELT OLVASÓINK!

 

2014.Szeptember 08.-án, Szent Adorján Napja alkalmából (aki a katonák, a börtönőrök, hóhérok, kovácsok, követek, valamint a hirtelen halál védőszentjeként tisztelnek évszázadok óta, sőt a pestis ellen is kérték közbenjárását) elismerés átadására került sor a NESZE Nagytermében.

 

A NESZE Tudományos Tanácsának mb. Elnöke – Dr. Frigyer László, méltatta az ünnepélyesség és a hagyományteremtés, valamint

hagyományaink megőrzésének fontosságát. Felhívta arra is a figyelmet, hogy igenis fontos dolog, hogy azokat elismerésben, köszönetben részesítsük, akik valamit letesznek az asztalra.

 

 

Ezt követően Bajzik Tamás a NESZE Országos Elnöke mondott ünnepi beszédet és az ünnepelt kollégánknak Mikes György bv. Törzszászlósnak, átadta a szervezet elismerő oklevelét és megköszönte építő odaadó munkásságát és önzetlen segítségét, mellyel a szervezet fejlődését szolgálta.

 

Majd egyeztetésre került sor a NESZE és az Ipartestület között, ahol a két szervezet Elnökei megegyeztek abban, hogy mindenképpen hasznos a közös együttműködés alapjainak letétele. A kapcsolat elmélyítésére pedig megkezdik az együttműködési szerződés előkészítését, hogy a VI.-VII. kerület iparosai, kisvállalkozói, dolgozói és polgárai, együtt tudjanak fejlődni, valamint vehessenek részt pályázatok írásában, megvalósításában. Az Elnökök fontosnak tartották a közös projekt tervek és munkacsoportok összeállítását is, melyek többek között kulturális és oktatási célú munkákat, feladatokat fognak ellátni. Az ünnepség végeztével a két Elnök közösen állt lencséink elé.

 

 

fotókat készítette: Milkovics Pál

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.