KKV – Ügyvezetői Tagozat

A Kis- és Középvállalkozók választhatják ezt a tagozatot. Megfelelő partnereinkkel, a vállalkozások költségeit lefaragjuk, költséghatékonnyá tesszük őket. Mérlegképes könyvelőt, Könyvvizsgálót, TB szakértőt biztosítunk a számára, a piaci árnál jelentősen olcsóbban. A szervezet kifejezetten kedvezményes, jutányos mobiltelefon flottájával, a több ezer főt számláló flották kedvezményeinél, jóval kedvezőbb, másodperc alapú percdíjat biztosítunk. Ugyanakkor, barátságos és vállalkozás fejlesztői…

By.

min read

Megosztás

A Kis- és Középvállalkozók választhatják ezt a tagozatot. Megfelelő partnereinkkel, a vállalkozások költségeit lefaragjuk, költséghatékonnyá tesszük őket. Mérlegképes könyvelőt, Könyvvizsgálót, TB szakértőt biztosítunk a számára, a piaci árnál jelentősen olcsóbban.

A szervezet kifejezetten kedvezményes, jutányos mobiltelefon flottájával, a több ezer főt számláló flották kedvezményeinél, jóval kedvezőbb, másodperc alapú percdíjat biztosítunk.

Ugyanakkor, barátságos és vállalkozás fejlesztői környezethez méltó Banki háttértámogatással is rendelkezünk, megfelelő, gyakorlott és profi szakemberek segítségét tudjuk nyújtani mind a kezdő, mind a haladó kisvállalkozások számára.

Ezzel az egyéni vállalkozók és kisvállalkozók védelmét, fejlesztését, felzárkóztatását és feltőkésítését is ellátva a tagozat berkein belül.

2014. Februárjában alapítva.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.