Folyosói pletyka és elbocsájtás a Postán

Folyosói pletykák terjednek a Posta Zrt. dolgozói között. Az egyik információ szerint ismét elbocsájtási hullám, bújtatott létszámleépítés várható. A Nemzeti Szakszervezet Elnöksége, az információ hallatán felkérte a Posta tagozat vezetőjét, hogy tájékozódjon a hír valós tartalmáról, kérjen érdemi tájékoztatást a munkáltatói oldaltól.     A tagozatvezető kiderítette, nincs új a nap alatt, a média és…

By.

min read

Megosztás

posta

Folyosói pletykák terjednek a Posta Zrt. dolgozói között. Az egyik információ szerint ismét elbocsájtási hullám, bújtatott létszámleépítés várható.

A Nemzeti Szakszervezet Elnöksége, az információ hallatán felkérte a Posta tagozat vezetőjét, hogy tájékozódjon a hír valós tartalmáról, kérjen érdemi tájékoztatást a munkáltatói oldaltól.

 

 

A tagozatvezető kiderítette, nincs új a nap alatt, a média és sajtó világának, csak most ütötte meg az érzékenységi küszöbét az a folyamat, ami évekkel ezelőtt kezdődött.

A Nemzeti Szakszervezet Elnöksége és a Posta Zrt. vezérigazgatósága között az egyeztető tárgyalások megkezdődtek. Várhatóan 2014.10.27-ével induló héten lesz az első érdemi forduló.

Várjuk a tagság és a Posta dolgozóinak kérdéseit az elnok@nesze.hu e-mail címen, amelyeket a Nemzeti Szakszervezet vezetője örömmel tesz fel közvetlenül a Posta Zrt. menedzsmentjének.

 

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.