Felháborító lopás sorozatok a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóságának öltözőiben!

Tudomásunkra jutott, hogy a Közterület Felügyelők fellegvárában, a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatósága öltözőiben lopás sorozat történt. Mint kilétét felfedni nem akaró forrásunk közölte, a kárvallottak hiába emeltek szót, az eseményekről jegyzőkönyvek sem készültek. Sajnálatos, hogy akadt olyan vezető is, aki egyenesen kijelentette: „Aki szólni mer a Rendőrségnek, vagy feljelentést mer tenni, kirúgjuk, mert ez belső…

By.

min read

Megosztás

fkf

Tudomásunkra jutott, hogy a Közterület Felügyelők fellegvárában, a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatósága öltözőiben lopás sorozat történt. Mint kilétét felfedni nem akaró forrásunk közölte, a kárvallottak hiába emeltek szót, az eseményekről jegyzőkönyvek sem készültek. Sajnálatos, hogy akadt olyan vezető is, aki egyenesen kijelentette: „Aki szólni mer a Rendőrségnek, vagy feljelentést mer tenni, kirúgjuk, mert ez belső ügy!”

 Szakszervezetünk vezetősége, nem mehet el szó nélkül az események mellett. A Rendészeti Igazgatóság igazgatójától azt kéri, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg!A cinikus kijelentést tevő vezetőt VONJA FELELŐSSÉGRE! Biztosítson a meglopott munkavállalóknak és értékeiknek védelmet. Tegyen büntető feljelentést az illetékes hatóságoknál a felháborító események miatt!

Várjuk mindazon közterület felügyelők jelentkezését, akik hasonlóan pórul jártak, és nem mernek beszélni, vagy nem tudják mit tegyenek! Mi kilétüket titokban tartjuk mindaddig, ameddig szükség van erre: nem kerülhetnek hátrányos helyzetbe a munkáltatónál.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.