, ,

A NEMZETI SZAKSZERVEZET ÁLLÁSFOGLALÁSA A BKV Zrt. 2015. ÉVI BÉRTÁRGYALÁSAIVAL KAPCSOLATOSAN

  A NEMZETI SZAKSZERVEZET ÁLLÁSFOGLALÁSA A BKV Zrt. 2015. ÉVI BÉRTÁRGYALÁSAIVAL KAPCSOLATOSAN   A BKV manedzsmentje egy nappal a bértárgyalás meghirdetett plenáris ülése előtt bocsájtotta rendelkezésünkre előterjesztését. Ennek beható tanulmányozására így nem adott időt, különösen, hogy korábban zártkörű ’állandó bizottság’ tárgyalt. Lényegében diktátumként igyekszik lenyomni a szakszervezetek torkán, amit kigondoltak.

By.

min read

Megosztás

 

A NEMZETI SZAKSZERVEZET

ÁLLÁSFOGLALÁSA

A BKV Zrt. 2015. ÉVI BÉRTÁRGYALÁSAIVAL KAPCSOLATOSAN

 

A BKV manedzsmentje egy nappal a bértárgyalás meghirdetett plenáris ülése előtt bocsájtotta rendelkezésünkre előterjesztését. Ennek beható tanulmányozására így nem adott időt, különösen, hogy korábban zártkörű ’állandó bizottság’ tárgyalt. Lényegében diktátumként igyekszik lenyomni a szakszervezetek torkán, amit kigondoltak.

Határozottan tiltakozunk az eljárás ellen, mint tettük azt az Állandó Bizottságból való kirekesztés ügyében korábban. Szervezetünknek különösen tagjainknak esélyt sem adtak a véleményalkotásra.

Néhány részlet fogadtatása azonban nyilvánvaló: elfogadhatatlan a felajánlott ’kerek’ (0%) béremelési javaslat.

A vállalat által, elérhetőségünkre elektronikus formában eljuttatott ajánlattal nem tudunk mit kezdeni. Az említett okokból nem rendelkezünk felhatalmazással arra a tagság részéről, hogy a jelenlegi ajánlatot szervezetünk Elnöksége ellenjegyezze a jelenlegi formájában.

 

Tisztelettel bízva megértésükben és a kölcsönös jobbítási szándékukban:

 

 

 

Nemzeti Szakszervezet

Elnöksége


Budapest, 2015. március 31.

 

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.