, ,

HSZT kalkulátor BM dolgozóknak

Tisztelt Tagtársaink! Erőt, időt, fáradtságot nem spórolva készítették el jogászaink a következő kalkulátort NEKTEK! Ti Fontosak vagytok számunkra, így minél hamarabb összeállítottuk számotokra a kalkulációban segítő egyenleteinket, hogy tudjátok, mennyire is vagytok fontosak az államnak. Annak az államnak, melynek védelmére eskettetek, állampolgárai védelme érdekében akár életeteket és véreteket is adnátok.

By.

min read

Megosztás

2015-ben változott a Hivatásos Szolgálati Törvény

Erőt, időt, fáradtságot nem spórolva készítették el jogászaink a következő kalkulátort NEKTEK!

Összeállítottuk számotokra a kalkulációban segítő egyenleteinket, hogy tudjátok, mennyire is vagytok fontosak az államnak. Annak az államnak, melynek védelmére eskettetek, állampolgárai védelme érdekében akár életeteket és véreteket is adnátok.

Várjuk a visszajelzéseiteket és új HSZT-vel kapcsolatban!

A már szakszervezeti tagsággal rendelkező és a már a honlapon regisztrált tagjaink az alábbi linken tekinthetik meg az oldalra való belépés után a kalkulátort:

http://nesze.org/index.php/rovatok/257-hszt-kalkulator-hivatasos-tagjainknak.html

A még szakszervezeti tagsággal nem rendelkező, de regisztrálni szándékozó tagjaink az alábbi oldalon tájékozódhatnak a belépési feltételekről, alapszabályról és egyéb részletekről:

Ne feledjétek! A Nemzeti Szakszervezet gondoskodik hivatásos tagjai védelméről!

Mivel nem a BM fizet minket, így valóban függetlenül tudunk titeket képviselni! Nem meghunyászkodva egyetlen keményebb vállap látványától sem!

 

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.