,

A Posta Zrt.-vel jelenleg is harcban állunk!

Közlemény a Posta dolgozóinak! A Posta Zrt.-vel jelenleg is harcban állunk!   Szakszervezetünk nem enged a menedzsment nyomásának, noha érdekvédelmi munkánkat minden eszközzel meg próbálja a menedzsment akadályozni. Felháborító és elszomorító, hogy a tagjaink nevét akarják kizsarolni.  Nálunk ugyanis éppen a tagság retorziók elleni védelmét a titkos tagsági névsor garantálja.  Egyre többen állnak közénk, a…

By.

min read

Megosztás

Közlemény a Posta dolgozóinak!

A Posta Zrt.-vel jelenleg is harcban állunk!

 

Szakszervezetünk nem enged a menedzsment nyomásának, noha érdekvédelmi munkánkat minden eszközzel meg próbálja a menedzsment akadályozni. Felháborító és elszomorító, hogy a tagjaink nevét akarják kizsarolni.  Nálunk ugyanis éppen a tagság retorziók elleni védelmét a titkos tagsági névsor garantálja.  Egyre többen állnak közénk, a Nemzeti Szakszervezet független és titkos tagságának soraiba!

 

Sikeresen csak akkor kaphat védelmet minden postás, ha a titkosság mellett mind nagyobb tömegben, összefogással adtok nyomatékot követeléseiteknek, ha egy igazán FÜGGETLEN!NEM MEGVEHETŐ szervezetbe tömörültök. Ezt kínáljuk mi nektek!

Mi függetlenek vagyunk, és nem megvásárolhatók. Gazdálkodásunk tiszta és honlapunkon is láthatjátok minden éves elszámolásunk.   Tagjaink tagdíjuk 30%-át visszakapják egy összegben.

Mi valóban azon dolgozunk, hogy tagjaink igazi béremelést kapjanak, jogszerű munkakörülmények között dolgozhassanak és nem azért, hogy vezetőink magasabb bért, kocsit kapjanak a cégtől.

Ti mennyi pénzt is adtok érdekeitek képviseletére? És mit sikerült elérnetek?

 

Csatlakozzatok!

 

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.