,

Beszámoló éves taggyűlésünkről

2016. november 30.-án 14 óra 00 perckor nagy létszámmal megjelentek, majd megkezdődött és a Fővárosi Törvényszék12.Pk.60.801/2012/22. sz. határozata alapján megtartásra került taggyűlésen, megszavazásra került egyhangú szavazattal a szervezet új székhelye, mely 1062 Budapest, Podmaniczky utca 91., 1. em./6.a címre változik, mely nem érinti az iroda helyét, ami jelenleg is a 1089 Budapest, Orczy út 6.…

By.

min read

Megosztás

Székhelyváltozás

2016. november 30.-án megtartottuk éves taggyűlésünket, melyen megszavazásra került Szakszervezetünk új székhelye. Ez azt jelenti, hogy a székhely mostantól 1062 Budapest, Podmaniczky utca 91., 1. em./6.a címre változik, ez viszont az iroda címét nem érinti, ami pedig maradt az 1089 Budapest, Orczy út 6. 2. em./202., a postázási cím is továbbra ez marad.

Új Tagozatok

Ezen felül a Tagság által felvetett számos kérdésben született döntés, valamint új tagozatok is alakultak:

Először egy Könyvelői Tagozat létrejöttéről szavazott a Taggyűlés, mely egy könyvelésekkel, adóbevallásokkal és nyugdíjakkal, valamint azok számfejtésével és kiszámításával foglalkozó tagozat. A Taggyűlés úgy határozott, hogy szakértő(k)  bevonásával kívánja végrehajtani a Könyvelői Tagozat feladatait.

Egyhangú szavazattal létrejött a Szabadidő Tagozat, ami a tagság kirándulásait, kedvezményes szabadidős programjait kedvezményesen lebonyolítja.

Megszavazásra került még a Karbantartási Tagozat, mely a Tagság gépjárműveinek szervizelését, javítását, karbantartását és vizsgáztatását intézi kedvezményesen.

Valamint a Tagság megszavazta egy Non-profit szervezet alapítását, mely a Tagozatok igényeit elégíti ki.

Az eredményes Taggyűlést 15 óra 30 perckor zártuk.

 

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.