Együttműködés a KISOSZ egyesülettel

A Nemzeti Szakszervezet Elnökségének 2016/7. számú nyilatkozata   Szakszervezetünk Elnöksége a mai napon 2016.04.28.-án Együttműködési megállapodást írt alá a KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület képviselőjével.

By.

min read

Megosztás

A Nemzeti Szakszervezet Elnökségének

2016/7. számú nyilatkozata

 

Szakszervezetünk Elnöksége a mai napon 2016.04.28.-án Együttműködési megállapodást írt alá a KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület képviselőjével.

Ezzel sikerült a Szociális Védőháló Programot elindítani, melynek közös célja a munkahelyekhez jutás megkönnyítése, illetve az új munkahelyek betöltéséhez szükséges feltételek megteremtése és biztosítása. Szervezetünk a kedvezményes lehetőséget mindenkinek biztosítja, aki az Alapszabályzatunkban vállalt kötelezettségeinek eleget tesz.

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé annál, minthogy az állását vesztett embertársainkat munkához segítsük. Így a pártfogolt tagtársaink kilátásai is jelentősen javulhatnak, hiszen közel 60 keresett szakma közül választhatnak, és már az elvégzett oktatások végén állás ajánlatra tehetnek szert.

Elnökségünk ugyanakkor igyekszik azon munkavállalókon és családtagjaikon is segíteni, akik még nem bírnak aktív tagsággal szervezetünk soraiban, ennek érdekében az esetlegesen érintett területek vezetőivel felvesszük a kapcsolatot a teljes körű tájékoztatás lehetőségének érdekében.

 

Budapest, 2016. április 28.

Nemzeti Szakszervezet

 Elnöksége

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.