Szolgáltatási összefoglaló – Röviden a Szociális Védőháló Projektről és annak vívmányairól

Szervezetünk társadalmi szerepvállalásaként azt tűztük ki célul, hogy lehetőségeinkhez képest mindenkinek tudjunk segítséget nyújtani, mondhatni az élet bármely területén. Ezért hoztuk létre és működtetjük a Szociális Védőháló Projektünket, melynek részeként az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani:   Munkabiztonság: Azon tagunk /tagjaink/ részére, aki szeretne és hajlandó is dolgozni, annak biztosítunk munkahelyet úgy, hogy dinamikusan igazodunk a…

By.

min read

Megosztás

Szervezetünk társadalmi szerepvállalásaként azt tűztük ki célul, hogy lehetőségeinkhez képest mindenkinek tudjunk segítséget nyújtani, mondhatni az élet bármely területén. Ezért hoztuk létre és működtetjük a Szociális Védőháló Projektünket, melynek részeként az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani:

 

Munkabiztonság:

Azon tagunk /tagjaink/ részére, aki szeretne és hajlandó is dolgozni, annak biztosítunk munkahelyet úgy, hogy dinamikusan igazodunk a piaci igényekhez és ehhez mérten kedvezményes képzéseket és ezt követően állást biztosítunk azok számára, akik részt vesznek programunkban.  Ezen kívül teljes biztosítást is élveznek egészségük és felelősségük terén is (élet, baleset, felelősség). Így az esetlegesen önhibán kívül a munkáltatónak, vagy harmadik személynek okozott kár is megtérül oly módon, hogy a dolgozó havi fizetése azt nem sínyli meg.

 

 

Jogbiztonság:

Tagjainknak ingyenes jogsegély és tanácsadó szolgálatot biztosítunk, kedvezményes képviseleti és ügyvédi díjakkal. E képviselet és érdekvédelmi rendszerünk mind a munkáltatóval szemben mind harmadik személlyel szemben többször bizonyította már hatékonyságát.

 

 

 

 

Otthonaink biztonsága :

Szervezetünk törekszik arra, hogy minden tagjának és partnerének megfelelő segítséget tudjon nyújtani akár panel lakótelepen éljenek társasházakban, legyen szó közös képviseletről, akár szövetkezetről, vagy akár éljenek családi házakban. Ezért a program ezen pontját első sorban a társasházakban indítjuk el, majd a ksőbbiekben kiterjesztésre fog kerűlni minden más jogi kategóriára is. Ezzel anyagilag is spórolva a közös költséget jelenleg is sok helyen felépítő eléggé vaskos díjterheken. (a projekt nem képezi az SZVP részét, minden esetben külön kérésre és megegyezés alapján tudjuk biztosítani)

 

 

Pénzügyi biztonság:

Tagjainknak nem kell attól tartani, hogy olyan pénzügyi döntést fognak hozni, ami későbbiekben akár nagyban megnehezíti az életüket (pl: deviza hitel problémája). Független szakértőink segítenek a megfelelő hitel, biztosítás és egyéb pénzügyi termékek kiválasztásában, elmondják azok előnyeit és hátrányait. A hitel nem feltételen ellenség, csak jól végig kell gondolni, mérlegelni kell a lehetőségeket és a szakértő által elmondottakat a felelősségteljes döntés előtt.

 

Egészségügyi biztonság:

 

Tagjaink számára évente több alkalommal is szervezünk kedvezményes rekreációs lehetősségeket (aktív/ passzív pihenések, utazások), amelynek során megvalósul a fizikai egészség. Azonban a szellemi egészséget is fontosnak tartjuk. Ennek érdekében partnereinkkel közreműködve, évente több alkalommal szervezünk általánosabb tájékoztató jellegű és speciálisabb fórumokat, előadásokat, amelyek során szívesen fogadjuk, sőt bátorítjuk tagjainkat, hogy személyes, négyszemközti egyeztetést is kezdeményezzenek, jelezzék problémájukat. Ezzel megvalósítva a valódi teljes fizikai és szellemi egészséget.

 

 

 

Nettó jövedelem növekszik (több lesz a fizetés és a munkáltató is jobban jár): 

Már azzal, hogy valaki tagunkká válik, és a munkáltatóval megegyezik, hogy a caffetériája egy részével támogat minket, akkor az adózási különbségek és az SZJA visszaigénylés lehetősségével több pénzt fog kézhez kapni mindezt úgy, hogy a munkáltatója örömmel fogja tudomásul venni, hisz neki kevesebbet kell adóznia.

 

Kedvezményes lehetőségek:

Tagjaink számára már most is rengeteg kedvezményes lehetőséget tudunk biztosítani országszerte, melynek tárháza folyamatosan növekszik. Jövőbeni céljaink közé tartozik a fenti szolgáltatások kibővítése mind térben, mind mennyiségben. Remélhetőleg hamarosan élet-, baleset- és felelősségbiztosítással fogunk tudni segíteni bajba jutott tagjainkon.

 

Mivel jár ha valaki taggá akar válni?

Szervezetünk alapszabályát el kell fogadnia:

Semmi olyan nincs benne, ami ne tartozna az általános normák közé, honlapunkon bárki számára elérhető (www.nesze.org)

Havonta kb. egy doboz cigaretta árának megfelelő tagdíjat kell fizetni (1000 Forint)

Amennyiben bármi kérdése van, keresse fel weboldalunkat, vagy keresse tisztségviselőinket.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.