Munkalehetőség!

Háztartási alkalmazott, Kispest Kispesti ingatlanba keresnek 1 fő háztartási alkalmazottat, heti 2×4 órás munkaidővel, óránként 1000 Ft nettó órabérrel. Az alkalmazást a munkaadó a NAV felé bejelenti (regisztrált háztartási alkalmazott), a kapcsolódó közterheket megfizeti, az alkalmazottnak e jövedelme után további adófizetési vagy bevallási kötelezettsége nincsen. Az alkalmazás nem keletkeztet TB jogosultságot. Feladatok: 1.      Vasalás 2.     …

By.

min read

Megosztás

Háztartási alkalmazott, Kispest

Kispesti ingatlanba keresnek 1 fő háztartási alkalmazottat, heti 2×4 órás munkaidővel, óránként 1000 Ft nettó órabérrel.

Az alkalmazást a munkaadó a NAV felé bejelenti (regisztrált háztartási alkalmazott), a kapcsolódó közterheket megfizeti, az alkalmazottnak e jövedelme után további adófizetési vagy bevallási kötelezettsége nincsen. Az alkalmazás nem keletkeztet TB jogosultságot.

Feladatok:

1.      Vasalás

2.      Mosás (mosógéppel)

3.      Mosogatás (mosogatógéppel és kézzel)

4.      Rendrakás

5.      Porszívózás és portörlés

6.      Felseprés és felmosás

7.      Szelektív és háztartási hulladékgyűjtők ürítése

8.      Évente két alkalommal segédkezés nagytakarításban

Jelentkezés:

Székely-Keresztesi Orsolyánál emailben (orsolyakeresztesi@gmail.com)

A sikeres jelentkezés után a munkába állás feltétele egy 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány bemutatása, melynek költségeit a munkaadó megtéríti, valamint titoktartási nyilatkozat aláírása.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.