Másfél milliárdos fejlesztések az Audinál

    Győr, 2016. december 29., csütörtök (MTI) – Másfél milliárd forint kormányzati támogatást kapott Győr, az összegből három infrastrukturális fejlesztés valósul meg. Az egyes települési önkormányzatok feladatainak támogatása érdekében történő előirányzat-átcsoportosításokról szóló kormányhatározatról a győri önkormányzat csütörtökön közleményben tájékoztatta az MTI-t.

By.

min read

Megosztás

Másfél milliárdos kormányzati támogatás

A győri önkormányzat csütörtökön közleményben tájékoztatta az MTI-t az előirányzat-átcsoportosításokról szóló kormányhatározatról. A kormányzati támogatás összege másfél milliárd forint.

Az összegből három infrastrukturális fejlesztés valósul meg. Folytatódik az Ifjúság körút felújítása, ami rugalmasabbá teszi a győriek közlekedését, megújul a Bécsi kapu tér, valamint a Szauter Ferenc utca is. Ez utóbbi megszüntetheti a temető melletti dugókat, illetve könnyebben megközelíthetővé teszi az ipari területet is. Így, közvetett módon a munkahelyteremtéshez és a gazdaság fejlesztéséhez is hozzájárul.

Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) szerint a döntés azt jelzi, hogy a kormányzat egyetért Győr hosszú távú fejlesztési elképzeléseivel.

MTI 2016. december 29., csütörtök 13:30

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.