, ,

Bértárgyalás a BKV Zrt.-nél

Felhívjuk a Közlekedési Tagozat Tagságának a figyelmét! A Budapesti Közlekedési Zrt. Jogi-  és Humánpolitikai Igazgató Asszony tájékoztatása alapján, 2017. évi bértárgyalást megnyitó plenáris ülésére 2017. január 23-án, 11 óra 00 perckor kerül sor tervezetten.

By.

min read

Megosztás

Indul a BKV bértárgyalás

A Budapesti Közlekedési Zrt. 2017. évi bértárgyalását megnyitó plenáris ülésére 2017. január 23-án, 11 órakor kerül sor. Az ülés helye: BKV Zrt. Székház, 100-as tárgyaló.

A tervezett bértárgyalással kapcsolatos indítványokat, kérelmeket kérjük beterjeszteni a Nemzeti Szakszervezet központi elérhetőségein, melyek a Kapcsolat menüpont alatt találhatóak.

A 2016. év utolsó negyedévében a munkáltatóval folytatott konzultációk alapján úgy látjuk, hogy a velünk együttműködő VKSZSZ tagszervezetek és az általunk javasolt 15+5%-os béremelésre jó esélyek vannak.
Természetesen szervezetünk a továbbiakban is maximálisan képviseli tagságának jogos gazdasági érdekeit, melynek okán a későbbiekben igazságügyi és közlekedési szakértőket is bevon a folyamatba.

További kérelmeid vannak a BKV vezetősége felé?

Szervezetünk elkötelezetten képviseli a BKV Zrt.-nél alkalmazásban lévő tagjainkat is. Az általuk feltett minden kérést, kérdést, indítványt változatlan formában továbbítja a vállalat menedzsmentje felé.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.