Közszolgálati Dolgozók Tagozata

Az állam és a köz szolgálatában álló személyek foglakoztatási jogviszonyával kapcsolatos érdekeinek előmozdítása és megvédése érdekében – a „Közszolgálati Dolgozók Tagozata” elnevezéssel működtetünk tagozatot. Tagjává válhat bármely természetes személy, azonban elsődlegesen a közszférában foglakoztatási jogviszonnyal rendelkező és a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos…

By.

min read

Megosztás

Köszolgtag címer 1

Az állam és a köz szolgálatában álló személyek foglakoztatási jogviszonyával kapcsolatos érdekeinek előmozdítása és megvédése érdekében – a „Közszolgálati Dolgozók Tagozata” elnevezéssel működtetünk tagozatot.

Tagjává válhat bármely természetes személy, azonban elsődlegesen a közszférában foglakoztatási jogviszonnyal rendelkező és a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról, a honvédek jogállásáról szóló 2012. évi CCV. törvény, a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény, a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló 2011. évi CLXII. törvény, az igazságügyi alkalmazottak szolgálati jogviszonyáról szóló 1997. évi LXVIII. törvény, valamint a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény hatálya alá tartozó – a fenti törvények hatálya alatt álló munkáltatóknál, így különösen a rendőrségnél, a büntetés-végrehajtási szervezetnél, a hivatásos katasztrófavédelmi szerveknél, az Országgyűlési Őrségnél, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatoknál, a Magyar Honvédségnél és az állami és önkormányzati szerveknél foglalkoztatott – tagjai érdekének képviseletére.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.