Együttműködést kötöttünk az egyik legnagyobb Osztrák tulajdonú bankkal

ELNÖKSÉG KÖZLEMÉNYE Tájékoztatjuk a Tisztelt Tagságot és Olvasóinkat, hogy az NSZ – Nemzeti Szakszervezet 2017. szeptember 11.-én a tagság számra bekért ajánlatok alapján a Banki csomagok versenyeztetésének eredményeképpen a Raiffeisen Bank Zrt.-vel kötött előnyös és kiemelten kedvezményes lakossági és vállalati, valamint vállalkozói folyószámlák vezetésére szolgáló szerződést. Az erre szolgáló tájékoztatást már szervezetünk megküldte a tagok…

By.

min read

Megosztás

rafi_ilyenegyjokapcsolat_process_vertical

ELNÖKSÉG KÖZLEMÉNYE

Tájékoztatjuk a Tisztelt Tagságot és Olvasóinkat, hogy az NSZ – Nemzeti Szakszervezet 2017. szeptember 11.-én a tagság számra bekért ajánlatok alapján a Banki csomagok versenyeztetésének eredményeképpen a Raiffeisen Bank Zrt.-vel kötött előnyös és kiemelten kedvezményes lakossági és vállalati, valamint vállalkozói folyószámlák vezetésére szolgáló szerződést.

Az erre szolgáló tájékoztatást már szervezetünk megküldte a tagok által megadott elektronikus e-mail címekre. Továbbá a kedvezmény igénybevételének módjáról is megküldtük a részletes tájékoztatást.

A kedvezmény igénybevételéhez feltételként kötött tagsági díjról szóló igazolást minden esetben kérjük az elnökséghez szóló elektronikus, vagy írásos kérelemben jelezni, vagy telefonos központi elérhetőségeinken szóban beterjeszteni.

 

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.