, , , ,

FIGYELEM! KÖZÉRDEKŰ FELHÍVÁS A KÖZLEKEDÉSI ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK TAGSÁGÁNAK!

A RENDEZVÉNY ELMARAD! AZ ÚJ IDŐPONTRÓL ÉS HELYSZÍNRŐL MINDENKIT ÉRTESÍTENI FOGUNK!   2018. OKTÓBER 09-ÉN, REGGEL 09 ÓRAKOR A BKV ZRT. TROLIBUSZ DIVÍZIÓJÁNAK FAHÁZÁBAN INGYENES KÖZÉRDEKŰ ELŐADÁST TART DR. JUR. RAVASZ LÁSZLÓ (VOLT BÍRÓ, JELENLEG PRAKTIZÁLÓ ÜGYVÉD), A HITELCSAPDÁRÓL, BEDŐLT DEVIZAHITELEKRŐL, FRANK ALAPÚ AUTÓHITELEK SAJÁTOSSÁGAIRÓL. A BEHAJTÓ CÉGEK ÉS BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÓK JOGAIRÓL, HATÁSKÖREIKRŐL. AZ ELŐADÁSON…

By.

min read

Megosztás

A RENDEZVÉNY ELMARAD! AZ ÚJ IDŐPONTRÓL ÉS HELYSZÍNRŐL MINDENKIT ÉRTESÍTENI FOGUNK!

 

2018. OKTÓBER 09-ÉN, REGGEL 09 ÓRAKOR A BKV ZRT. TROLIBUSZ DIVÍZIÓJÁNAK FAHÁZÁBAN INGYENES KÖZÉRDEKŰ ELŐADÁST TART DR. JUR. RAVASZ LÁSZLÓ (VOLT BÍRÓ, JELENLEG PRAKTIZÁLÓ ÜGYVÉD), A HITELCSAPDÁRÓL, BEDŐLT DEVIZAHITELEKRŐL, FRANK ALAPÚ AUTÓHITELEK SAJÁTOSSÁGAIRÓL. A BEHAJTÓ CÉGEK ÉS BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÓK JOGAIRÓL, HATÁSKÖREIKRŐL.

AZ ELŐADÁSON SZÓ LESZ ARRÓL, HOGY EZEKET AZ ESETEKET HOGYAN TUDTÁK SIKERREL KEZELNI ÉS MEGOLDANI, MILYEN MÓDON LEHET ENYHÍTENI A KÁROSULTAK VESZTESÉGEIT.

AZ ELŐADÁS UTÁN INGYENES JOGSEGÉLY KERETEIN BELÜL, SZEMÉLYES PROBLÉMÁKKAL ÉS KÉRDÉSEKKEL IS LEHET FORDULNI AZ ELŐADÓHOZ.

A RÉSZVÉTEL INGYENES, MELY AZ NSZ – NEMZETI SZAKSZERVEZET ÉS A KÖASZ SZAKSZERVEZET SZERVEZÉSÉBEN VALÓSUL MEG. A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTELNEK NEM FELTÉTELE A SZAKSZERVEZETI TAGSÁG, MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK.

 

TOVÁBBÁ!

MIVEL MÁR MOST NAGY AZ ÉRDEKLŐDŐK SZÁMA, EZÉRT A MÁSODIK ELŐADÁS, VÁLTOZATLAN HELYSZÍNEN, 2018. OKTÓBER 26.-A 15 ÓRÁTÓL KERÜL MEGTARTÁSRA.

FELHÍVJUK AZ RRI ÁLLOMÁNYÁNAK FIGYELMÉT AZ ALÁBBIAKRA!

KÉRJÜK AZ RRI ÁLLOMÁNYÁNAK TAGJAIT, HOGY LEGKÉSŐBB 2018. OKTÓBER 07. 16 ÓRÁIG, VALAMINT 2018. OKTÓBER 24. 16 ÓRÁIG LEGYENEK KEDVESEK EMAILBEN JELEZZÉK ELŐRE RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKUKAT AZ ELNOK@NESZE.ORG EMAIL CÍMRE, NÉVVEL, RENDFOKOZATTAL ÉS JELVÉNYSZÁMMAL A SZAKSZERVEZET ELNÖKÉNEK BAJZIK TAMÁS ELNÖK ÚRNAK CÍMEZVE.

ENNEK HIÁNYÁBAN A BKV ZRT. TELEPHELYÉRE A DIVÍZIÓ VEZETŐJE NEM ENGEDÉLYEZI A BELÉPÉST.

A MEGÉRTÉST ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉST ELŐRE KÖSZÖNJÜK!

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.