,

Választ kapott a kisfiú, aki a Mennyországba írt levelet az apukájának

A hétéves Jase Hyndman és a húga négy évvel ezelőtt veszítették el az édesapjukat. Ilyenkor, november végén a gyerekek különösen sokat gondolnak rá, mert ilyenkor volt a születésnapja – írja a Sky News. A skóciai West Lothianban élő Jase idén úgy döntött, ír egy szülinapi képeslapot az apjának. A címzés helyett ezt írta a borítékra:…

By.

min read

Megosztás

A hétéves Jase Hyndman és a húga négy évvel ezelőtt veszítették el az édesapjukat. Ilyenkor, november végén a gyerekek különösen sokat gondolnak rá, mert ilyenkor volt a születésnapja – írja a Sky News.

A skóciai West Lothianban élő Jase idén úgy döntött, ír egy szülinapi képeslapot az apjának. A címzés helyett ezt írta a borítékra:

„Postás úr, el tudná ezt vinni a Mennyországba apukám születésnapjára? Köszönöm!”

A kisfiú bedobta a lapot egy postaládába, aztán néhány nap múlva levelet kapott Sean Milligantől, a Royal Mail (brit királyi posta) egyik vezetőjétől.

Fotó: Twitter

A férfi azt írta, csak azt szerette volna közölni, hogy bár nem volt egyszerű, a lapot sikeresen kézbesítették a mennyországba. Út közben nagyon kellett vigyázni, nehogy csillagoknak és más galaktikus objektumoknak ütközzenek, de a posta számára a legfontosabb az ügyfelek küldeményeinek biztonságos célba juttatása.

Jase anyja, Teri Copland azt mondta nagyon hálás a postának, amiért ekkora örömet okoztak a fiának.

„Megtehették volna, hogy nem foglalkoznak az egésszel, mégis vették a fáradtságot, hogy megtegyék ezt egy fiúért, akivel soha nem találkoztak. Visszaadták az emberiségbe vetett hitemet.”

forrás: 24.hu

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.