,

Lövöldözés volt Budapest belvárosában

Lövöldözés volt szerda este fél 8 körül a fővárosi Teréz körút és Aradi utca sarkán. A nagy erőkkel kivonuló rendőrség jelenleg is igazoltatásokat végez, írja a Népszava . A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az Indexnek azt küldte, hogy 19 óra 20 perckor több bejelentést kaptak arról, hogy az Aradi utca és a Teréz körút kereszteződésénél több ember verekszik,…

By.

min read

Megosztás

Lövöldözés volt szerda este fél 8 körül a fővárosi Teréz körút és Aradi utca sarkán. A nagy erőkkel kivonuló rendőrség jelenleg is igazoltatásokat végez, írja a Népszava .

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az Indexnek azt küldte, hogy 19 óra 20 perckor több bejelentést kaptak arról, hogy az Aradi utca és a Teréz körút kereszteződésénél több ember verekszik, illetve gáz-riasztó fegyverből lövés is eldördült. A rendőrök két garázda férfit a helyszínen elfogtak, és előállították őket, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntető eljárás ellenük.

IMG 20190327 193105

Fotó: Olvasónk, Ramóna / Index

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a lövéseket gáz-riasztó fegyverből adták le.

Egy olvasónk arról számolt be, hogy 19 óra 20 perc környékén fordult az Aradi utcából a Teréz körútra az Eötvös utca felől gyalogosan. A sarkon egy férfi ordibált a körút túloldalára, hogy „gyere át” meg „rád verek” és hasonló fenyegetések. Ezt követően továbbhaladó olvasónk két dörrenést hallott és visszanézve annyit látott, a járdán futottak az emberek a Nyugati pályaudvar felé.

8E468B7A-5AE8-496C-AA36-5F64507FDAF2

Fotó: Ajpek Orsi / Index

Egy szemtanú az Indexnek azt mondta, hogy egy csapat összeszólalkozott egy közteres férfival, ebből lett dulakodás, és eközben dördültek el a lövések is. 

Egy harmadik szemtanú autóval közlekedett, és pont a lámpánál állt, amikor meghallotta, a körút két oldaláról egymásnak üvöltöző férfit. Egyikük, aki fehér ruhában volt, elindult az út túloldalán lévő másik férfi felé. Ekkor a férfit valaki lerúgta, majd egy harmadik férfi a földön térdelő férfira nagyjából két méterről a riasztófegyverrel rálőtt. A fehér ruhában lévő férfival volt egy nő is, aki próbálta a férfit megállítani az összetűzés előtt. 

Forrás: index.hu

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.