50 ember ragadt Frankfurtban a Wizz Air hibájából

Nem fért fel mindenki a Wizz Air Frankfurt-Budapest járatára, mert túl kicsi gépet küldtek értük. Az elvileg ma reggel 8:35-kor Frankfurtból Budapestre induló járat utasainak tíz előtt mondták meg, hogy sajnos nem mindenki fog tudni felszállni a gépre, mert nem férnek rajta el – jelentette az Indexnek az egyik olvasójuk a helyzetet. A beszállást intéző kollégák az elmondása…

By.

min read

Megosztás

Nem fért fel mindenki a Wizz Air Frankfurt-Budapest járatára, mert túl kicsi gépet küldtek értük.

50 ember ragadt Frankfurtban a Wizz Air hibájából

Az elvileg ma reggel 8:35-kor Frankfurtból Budapestre induló járat utasainak tíz előtt mondták meg, hogy sajnos nem mindenki fog tudni felszállni a gépre, mert nem férnek rajta el – jelentette az Indexnek az egyik olvasójuk a helyzetet. A beszállást intéző kollégák az elmondása szerint egyszer csak közölték, hogy, akinek 1-től 27-es sorig szól a jegye az felszállhat, a többiek viszont nem. Volt olyan, aki például három jegyet vett a 3-as sorba, magának és két útitársának, a két ismerősét felengedték, a jegyvásárlót viszont nem.

A repülőtéren rekedt utas beszámolója szerint először olyasmit mondtak, hogy késésre lehet számítani, mert a gépen valami nem jó, ezért újat kell küldeni. Aztán bevallották végül, hogy kisebb gépet küldtek, ezért nem tudott felférni az 50 utas. Őket a legfrissebb tájékoztatások szerint holnap délután haza tudják majd juttatni, ma pedig fel tudnak jelentkezni esti szállásra a reptéri Wizz Air- pultnál.

Forrás: hvg.hu

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.