, , ,

Segítőkutyák I. rész

Partnerünk, a KAH (Kávézz A Helyszínelővel) egy érdekes és tanulságos estét hívott létre. Az est témája a segítőkutyákról és gazdáikról, életükről, munkájukról szól. Ezúton is szeretnénk mi is felhívni a figyelmet arra, hogy a kutyusok, bár aranyosak, nem szabad munka közben simogatni őket, hiszen elvonjuk figyelmüket a munkavégzésről. Az ő munkájuk, azon embertársaink segítése, akik…

By.

min read

Megosztás

logo

Partnerünk, a KAH (Kávézz A Helyszínelővel) egy érdekes és tanulságos estét hívott létre. Az est témája a segítőkutyákról és gazdáikról, életükről, munkájukról szól.

Ezúton is szeretnénk mi is felhívni a figyelmet arra, hogy a kutyusok, bár aranyosak, nem szabad munka közben simogatni őket, hiszen elvonjuk figyelmüket a munkavégzésről. Az ő munkájuk, azon embertársaink

segítése, akik valamilyen okból (baleset miatt, vagy rendellenesség miatt) rászorulnak. FONTOS a szolidaritás embertársaink iránt, hiszen mi is kerülhetünk hasonló helyzetbe.

Most karácsony alkalmával kiemelt szerep jut ennek a figyelem felhívásnak, hiszen a szeretet és összetartozás ünnepének idejét éljük. Bánjunk úgy embertársainkkal, ahogy mi is szeretnénk, hogy bánjanak velünk.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.