Megkezdődtek a tárgyalások a Fővárossal Taxis ügyben

Tájékoztatjuk Taxis Tagozatunk tagságát és a Közvéleményt, Tisztelt Olvasóinkat, hogy a mai napon 09:00-kor megkezdődtek a hivatalos egyeztetések a Fővárosi Önkormányzatot képviselő Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes úr és a BKK-t képviselő, mint utazásszervezőt, Dr. Walter Katalin vezérigazgató asszony részvételéve. A FESZSZ szövetség elnöke Bezeczki Ernő elnök úr, a Nemzeti Szakszervezet elnöke Bajzik Tamás elnök úr és…

By.

min read

Megosztás

pexels-rodolfo-clix-1521580

Tájékoztatjuk Taxis Tagozatunk tagságát és a Közvéleményt, Tisztelt Olvasóinkat, hogy a mai napon 09:00-kor megkezdődtek a hivatalos egyeztetések a Fővárosi Önkormányzatot képviselő Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes úr és a BKK-t képviselő, mint utazásszervezőt, Dr. Walter Katalin vezérigazgató asszony részvételéve.

A FESZSZ szövetség elnöke Bezeczki Ernő elnök úr, a Nemzeti Szakszervezet elnöke Bajzik Tamás elnök úr és a Taxis Tagozat tagozatvezetője Forgó Betti tagozatvezető asszony, az eddig meghirdetett pontok szerint képviselték a Tagtársak érdekeit. A Tárgyaláson megjelentek a Freelancerek és a Taxis fuvarszervező cégek képviselői is.

Több ponton közös platformra kerültek az elképzelések a fuvarszervezőkkel, azonban a tárgyalások haladnak tovább. Pontos részletekről a továbbiakban fogunk beszámolni. Addig kérjük a Taxis kollégák higgadtságát és nyugalmát.

Megosztás

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.