, , ,

Konzultáltunk a járművezetők,a műszakos kollégák és a besegítők érdekében!

A  napokban konzultációt folytattunk le a Tagtársak képviseletében a BKV Zrt. ágazati szakmai vezetésével a felmerülő problémák és hiátusok terén a villamos ágazatban. Szó esett többek között a körülményekről, valamint a járatrendekről, a tartózkodó helyiség állapotáról. Fontos pont volt, hogy a középvezetői szinteken aggályosnak tekinti az érdekképviselet, hogy kevés a női Csoport és Területvezető a…

By.

min read

Megosztás

A  napokban konzultációt folytattunk le a Tagtársak képviseletében a BKV Zrt. ágazati szakmai vezetésével a felmerülő problémák és hiátusok terén a villamos ágazatban.

Szó esett többek között a körülményekről, valamint a járatrendekről, a tartózkodó helyiség állapotáról.

Fontos pont volt, hogy a középvezetői szinteken aggályosnak tekinti az érdekképviselet, hogy kevés a női Csoport és Területvezető a vállalatnál, holott legalább ugyanolyan jó minőségben dolgoznak a női mint a férfi alkalmazottak.

A besegítők irányában elhangzott, hogy kevésnek tekinthető a számukra jelenleg megítélt órabér.

Ugyanazért a munkáért, ugyanazért a felelősségért ugyanaz a bér járnak nekik, mint a főállású dolgozóknak. De legalább a pótlék tekintetében illene számukra is tisztességesebben eljárni.

Az ezzel kapcsolatos pontos tájékoztatást az elnök személyesen megadja minden érintett tagnak és persze érdeklődni kívánó kollégánk számára.

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.