Tagozatok

AUDI dolgozók

Ez a tagozat az AUDI Hungária Zrt.-nél dolgozókat tömöríti. A tagozat segít a munkajogi problémák megoldásában, a bér- és munkakörülmények javításában, valamint a szakmai képzések és rendezvények szervezésében.

Egészségügyi dolgozók

Ez a tagozat az egészségügyi dolgozókat képviseli, akik kórházakban, rendelőkben, gyógyszertárakban vagy más egészségügyi intézményekben dolgoznak. A tagozat segít a munkajogi problémák megoldásában, a bér- és munkakörülmények javításában, valamint az egészségügyi reformokkal kapcsolatos érdekérvényesítésben.

Futár Tagozat

Ez a tagozat a futárként dolgozókat tömöríti, akik étel-, csomag-, vagy egyéb szállítást végeznek. A tagozat segít a futárok jogainak és érdekeinek védelmében, valamint a futár szolgáltatókkal való kapcsolattartásban.

Közlekedésben dolgozók

Ez a tagozat a közlekedési ágazatban dolgozókat képviseli, akik a BKV-nál, a MÁV-nál, a Volán-nál vagy más közlekedési cégeknél dolgoznak. A tagozat segít a munkajogi problémák megoldásában, a bér- és munkakörülmények javításában, valamint a szakmai képzések és rendezvények szervezésében.

Közszolgálati dolgozók

Ez a tagozat a közszolgálati ágazatban dolgozókat képviseli, akik az oktatásban, az igazságszolgáltatásban, az önkormányzatoknál vagy más közszolgáltatóknál dolgoznak. A tagozat segít a munkajogi problémák megoldásában, a bér- és munkakörülmények javításában, valamint a közszolgáltatások minőségének fejlesztésében.

Országgyűlés Örség Tagozata

Ez a tagozat az Országgyűlés Örségének dolgozóit tömöríti. A tagozat segít az örség jogainak és érdekeinek védelmében, valamint az örség szakmai fejlődésének támogatásában.

Postai dolgozók

Ez a tagozat a postai dolgozókat képviseli, akik a Magyar Posta Zrt.-nél vagy más postai szolgáltatóknál dolgoznak. A tagozat segít a munkajogi problémák megoldásában, a bér- és munkakörülmények javításában, valamint a szakmai képzések és rendezvények szervezésében.

Rendezvényszervező tagozat

Ez a tagozat a rendezvényszervezőket és a rendezvényeken dolgozókat tömöríti. A tagozat segít a rendezvényszervezők jogainak és érdekeinek védelmében, valamint a rendezvények minőségének és biztonságának fejlesztésében. A tagozat rendszeresen szervez kulturális, sport és szórakoztató rendezvényeket.

Segítő Kezek Tagozat

Ez a tagozat azokat az embereket tömöríti, akik segíteni szeretnének másokon. A tagozat segít a rászorulóknak adományokkal, étellel, ruhával vagy más módon. A tagozat önkéntes tevékenységeket szervez különböző célcsoportoknak, mint például időseknek, betegeknek, állatoknak vagy környezetnek.

Személy- és vagyonőr érdekvédelem

Ez a tagozat a személy- és vagyonőröket képviseli, akik biztonsági cégeknél vagy más megbízóknál dolgoznak. A tagozat segít a személy- és vagyonőrök jogainak és érdekeinek védelmében, valamint a személy- és vagyonvédelmi szabályoknak és előírásoknak való megfelelésben.

Taxis Tagozat

Ez a tagozat a taxisokat képviseli, akik saját autójukkal vagy más taxis céggel szerződve végzik a személyszállítást. A tagozat segít a taxisok jogainak és érdekeinek védelmében, valamint a taxis szolgáltatások minőségének és versenyképességének fejlesztésében.

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.