Hogyan lehetek tag?

Ki lehet tagunk?

Érdekvédelmi szervezetünk az alkalmazottak és a munkanélküliek képviseletét, segítését tűzte ki célul.

Elsődlegesen a köz- és magánszférában foglalkoztatott munkavállalók érdekvédelmét tartjuk szem előtt.

Mit kapok tagként?

 • tisztségviselőink a tagok névtelenségét szem előtt tartva képviselik a tagokat, így védve őket a retorzióktól, jogosan féltett személyiségi jogaikat tiszteletben tartva. Céljaink közé tartozik, hogy külföldön munkát vállaló honfitársainkat a kor elvárásainak megfelelően képviseljük itthon és külföldön egyaránt.
 • minden évben, év elején gondoskodunk róla, hogy az éves tagdíj 15%-át visszakaphassák arra jogosult tagjaink jövedelemadójukból.
 • egyedülállóan kedvezményes telefonflotta lehetőséget élvezhetnek mobilflotta szolgáltatóink révén, számot is hordozhatnak tagjaink (Netfone Telecom).
 • egyedülállóan nagy kedvezményeket élvezhetnek tagjaink a kommunikációs eszközök vásárlásakor (pl.: tabletek, mobiltelefonok, okostelefonok és kiegészítőik, konyhai eszközök és kiegészítők).
 • fejlett paypass technológiával rendelkező tagsági kártyánk országosan több mint 1500 vállalatnál és vállalkozásnál akár 50% árkedvezményt biztosít tagtársaink számára.
 • kifejezetten nagy kedvezményben részesülnek a családosok, hiszen játékokra és papír írószerekre, tanszerekre is vonatkozik a tagsági kedvezményük.
 • számítógép és egyéb informatikai eszközöket, technikai kiegészítő elektronikus termékeket nagykereskedelmi áron vásárolhatnak.
 • kedvezményes hazai és külföldi üdülések, nyaralások a partner utazási irodánál.
 • családjogi, ingatlan szakjogászi, büntető ügyekben jártas ügyvédeink kedvezményt biztosítanak a nem kifejezetten szakszervezeti körbe tartozó ügyekben (pl.: örökösödés, hagyatéki, lakás-, ingatlan- és gépjármű átírások, válás, társasházi ügyek stb.).
 • adószakértő, TB ügyintéző és könyvvizsgáló szakembereink kérés esetén elkészítik tagjaink adóbevallását, így maximalizálva a nekik jogosan visszajáró kedvezmények és pénzösszegek nagyságát.
 • állását vesztett tagjainknak segítünk újra álláshoz jutni. ha kell, oktatási lehetőséget biztosítunk oktatási intézmények segítségével – partnereinken keresztül kifejezetten olcsó tanfolyamokat és továbbképzéseket biztosítunk időszakosan.
 • tagtársaink élet- és baleset biztosításban részesülnek 6 hónapos koruktól 80 éves korukig a világ minden pontján munkaidő alatt és azon kívül is.
 • felelősségbiztosítás is gondoskodik arról, hogy az esetlegesen munkaidő alatt megsérült eszközök kártalanítása ne a dolgozó béréből történjen. Így nem kell a dolgozó fizetéséből letiltani több havi fizetést. ezzel gondoskodva tagtársaink családjának folyamatos életszínvonaláról.
 • tagtársaink munkáltatóival felvéve a kapcsolatot, olyan fejlett cafeteria, adó- és béroptimalizációs lehetőségeket tudunk kínálni (jogszabályokat és az adózási szabályokat betartva), amely a munkáltató terheit csökkenti, a tagtársaink lehetőségeit viszont növeli. Lehetősége nyílik tagtársunknak arra is, hogy a cafeteria utalványát cserélje, illetve amennyiben nem használja fel, akár készpénzre váltsa. Ebben az esetben részletes és személyre szabott egyeztetés szükséges a munkáltatóval és a munkavállalóval is.

Mivel jár a tagság?

A belépési nyilatkozat kitöltésével ( Belépési nyilatkozat PDF vagy Belépési nyilatkozat Word formátumban ), alapszabályunk elfogadásával (innen töltheti le: Az NSZ Alapszabálya PDF), illetve a havi tagdíjjal, ami adóalapot csökkentő tényező!

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.