Jogsegélyszolgálat

Jogsegélyszolgálat – az NSZ gerince

A bérből, fizetésből élő dolgozók sajnos nehezen, vagy egyáltalán nem engedhetik meg maguknak az ügyvédi szolgáltatásokat.
Nem kell félni, csak jelezni kell, ha munkával kapcsolatos, elmaradt számlából keletkezett végrehajtás, autóhitellel kapcsolatos gondok, vagy akár bedőlt lakáshitel okoz gondot.

Mi nem csak a munka területén, hanem az élet bármely területén keletkezett problémával kapcsolatban a tagságunk mellett állunk.


Tagjaink jogos érdekeit a bíróságon is képviseljük, és jogi segítségnyújtással, felvilágosítással szolgálunk.

Tagjainknak nem csak munkajogi tanácsadást és szükség esetén anonim jogi képviseletet, hanem teljes körű jogi segítséget is biztosítunk.

A szakszervezetek általában jogsegély címén, viszont csak a munkajoggal, munkaviszonnyal összefüggő ügyekben nyújtanak ingyenes képviseletet, segítséget tagjaiknak.

Jogi képviselet az élet minden területén     

Ingyenes tanácsadással és kedvezményes ügyvédi munkadíjjal nyújtunk jogi segítséget. Legyen szó ingatlanvásárlásról, munkaügyi-, polgári-, válóperről, büntetőeljárásról.

Tagjainknak így az egyes ügyvédi szolgáltatásokért nem kell fizetnie. Bár az eljárással kapcsolatos költségek, illetékek, értékbecslés díja őt terheli, természetesen részletes tájékoztatás mellett. Eljáró jogászainknak kötelessége a tag költségeinek minimalizálása. Ezért ahol csak lehet költségmentességért, költségkedvezményért, részletfizetésért folyamodunk.

Nehéz szociális helyzetben lévő tagjaink költségtérítésre is pályázhatnak. Tagdíjad adóalap csökkentő tétel, mint érdekképviseleti  tagdíj. Így körülbelül négy évnyi tagdíjad kerül annyiba, mint egy óra az ügyvédnél.

Amennyiben a kérdésben szereplő ügy konkrét jogi munkát /szerződés, bíróság, hatóság részére beadvány készítését, bírósági, hatósági képviseletet/ igényel, az ügyvédi iroda ezt kedvezőbb díjért vállalja, vagy profiljába nem tartozó ügyben más ügyvédi irodát ajánl. Ez esetben a tagunknak magának kell megbízást adnia az ügy ellátására.

Jogsegélyszolgálatunk a nap minden órájában tagjaink rendelkezésre áll.

Ez a webhely cookie-kat használ szolgáltatásai biztosításához és a forgalom elemzéséhez.